Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!      dim.apat@yahoo.gr

  • image
  • image

Φιλαρέτου 109
Καλλιθέα, 17675, ΑΤΤΙΚΗΣ

2155505975
6944751148

Καθημερινά
Κατόπιν ραντεβού


image

5 τρόποι για να αισθάνεσαι περισσότερη ηρεμία στη δουλειά


1. Αφουγκράσου τον εαυτό σου. Μπορείτε να μειώσετε την αίσθηση του εκνευρισμού παίρνοντας μια «προσεκτική» αναπνοή σε διάφορα διαλείμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε προσοχή και να αισθανθείτε το σώμα σας καθώς παίρνετε μια ανάσα παρατηρείστε το σώμα σας να κινείται καθώς ο αέρας κινείται μέσα σε αυτό. Προσπαθήστε να συνδέσετε αυτή την τεχνική σε μια συμπεριφορά που κάνετε συχνά. Για παράδειγμα, όταν σηκώνεστε για να γεμίσετε το ποτήρι σας, ή να πάτε στο μπάνιο, ή απλά κάθε φορά που θα σηκωθείτε από το γραφείο σας για οποιοδήποτε λόγο.

2. Κάντε κάτι που έχετε αναβάλει. Βρείτε ένα έργο που βρίσκεται στη λίστα «ΝΑ ΚΑΝΩ» για μια εβδομάδα ή περισσότερο, και θα χρειαστεί λιγότερο από 30 λεπτά για να γίνει. Έκδοση Bonus: Ψάξτε για μια εργασία όπου θα χρειαζόταν 60 λεπτά συνήθως για να ολοκληρωθεί και να αναρωτηθείτε αν θα μπορούσατε να κάνετε σε μια απλοποιημένη εκδοχή σε 30 λεπτά. Δώστε στον εαυτό σας μια προθεσμία, φέρτε εις πέρας το έργο εντός της προθεσμίας και απελευθερωθείτε από την αίσθηση της γκρίνιας της λίστας “ΝΑ ΚΑΝΩ”.

3. Δώστε στον εαυτό τα εύσημα που έκανε το καλύτερό. Πολλά προβλήματα θα μπορούσαν να λυθούν εάν οι ενήλικες έδειχναν στους εαυτούς τους την ίδια συμπόνια που δείχνουν στα παιδιά. Για παράδειγμα, περιμένουμε τα παιδιά να προσπαθήσουν σκληρά, αλλά το αναγνωρίζουμε όταν έχουν βάλει τα δυνατά τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Δώστε στον εαυτό σας τα εύσημα για μια εργασία που βάλατε τον καλύτερο εαυτό σας.

4. Κάντε μια φιλοφρόνηση σε κάποιον. Ένας τρόπος για να αισθανθείτε πιο ήρεμοι είναι να δημιουργήσετε μια θετική σχέση με κάποιον.

5. Βγάλτε κάτι από το μυαλό σας. Η προσπάθεια να θυμόμαστε τα πράγματα που χρειάζεται να κάνουμε είναι αγχωτική. Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει να κάνετε κάτι, χρησιμοποιήστε μια υπενθύμιση ημερολογίου και όχι κρατώντας το στο μυαλό σας. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για τα πράγματα που έχουν τις ίδιες επαναλαμβανόμενες ημερομηνίες όπου μπορείτε να ορίσετε μια επαναλαμβανόμενη υπενθύμιση.

Πίσω στα Άρθρα